Limba/Language: RO EN
  Consultanti /Traineri | Resurse HR | Job-uri | Free | Testimoniale | Contact
Cauta:

Prima Data Manager

 

Descopera programele corporate si open livrate de Dekon HR

 

Analizeza 75 de programe de training corporate, 30 de workshopuri,

30 de business games, 40 de simulari

 

 

Dekon HR training corporate

Programele noastre de training corporate includ actiuni de diagnoza a nevoilor de dezvoltare, de creare, adaptare si livrarea de workshopuri, cursuri si programe de scurta sau lunga durata, imbinarea eficienta a metodologiilor de invatare (simulari, jocuri de  rol, jocuri de invatare si business games, training si workshop, autoevaluarea si evaluarea in grup).

 

Printre programele noastre de succes se afla Train The Senior Trainers- program de perfectionare pentru traineri cu experienta, Prima Data Manager- program de 40 de ore de training & coaching pentru cei care au preluat sau vor prelua functii de manager, teamleader, coordonator / Happiness@Work - program care, pe baza cercetarilor neurostiintelor coreleaza sursele de stres sau de fericire la locul de munca cu gradul de performare si de engagement al algajatilor / Pastile de Invatare sunt programe ce includ sesiuni scurte de invatare experientiala bazate pe jocuri si exercitii si care au rorlul de a ajuta la dezvoltarea de comportamente si atitudini. Descopera si alte programe corporate de training si L&D sustinute cu succes de Dekon HR .

 

 

Cand utilizam business games si jocuri de invatare experientiala ?

 

Dekon HR business games  

Utilizam Business Games pentru a fixa cunostinte castigate in cursuri anterioare, pentru a exersa cunostinte avansate (negocierea, change management), pentru a ajuta participantii sa constientizeze si sa inteleaga concepte dificile (de exemplu procesul inovatiei si imbunatatirii continue, diferenta dintre creativitate si inovatie, cunostintele de project management pe care oricare dintre angajati sau manageri trebuie sa ii cunoasca si sa ii aplice), sa invete prin experiente controlate si funny dar extrem de eficiente (comunicarea intre echipe, managementul obiectivelor, gandirea critica etc).

 

Cand utilizam simulari de business, scenarii si jocuri de rol?

 

dekon hr business simulation 

 

Simularile de business, scenariile, situatiile de business ce trebuie rezolvate individual, impreuna cu un partener sau in grup, sunt utilizate in exersarea comportamentelor, abilitatilor, cunostintelor achizitionate pe parcursul trainingurilor curente sau anterioare. Astfel ca, atunci cand invatarea trebuie consolidata rapid, utilizam astfel de exercitii care, prin instructiuni clare si feedback-ul imediat permit participantului sa isi exerseze competentele in conditii similare celor de la job.

 

          

  Dekon HRpeGoogle+

           

        


Newsletter

Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.

Resurse De Training

Evaluari si instrumente HR (180, 360 grade)
Business Games - Jocuri de invatare
Exercitii pentru Evaluare si Training
Ce sunt Resursele de Training si Assessment?
E-Learning (70 kituri)
Magazin www.ResurseDeTraining.ro
NOU!!! Training VIDEO (100 titluri)
Resurse de Training asezate pe COMPETENTE
Catalog Instrumente HR si Resurse de Training & Assessment
Simulari, Situatii, Scenarii de Business (28)
Training Reproductibil (75 kituri)
Presa
DEKON a devenit partener HRDQ
Copyright © 2010 Dekon.biz