Change Management
Resurse de Training si Assessment
Va invitam sa identificati o serie de instrumente / kituri pe care le puteti utiliza chiar dvs. ca assessor / trainer / consultant in evenimentele pe care le creati sau puteti sa ne solicitati sa va furnizam un eveniment corporate pe baza acestora. Daca doriti o oferta de pret, mai multe detalii sau resurse gratuite, contactati-ne pe mirela.minciu@gmail.com sau tel. 0741.097.033
Accesati sectiunea FREE a site-ului pentru a descarca resurse gratuite.
“Nimic nu ramane constant, in afara de schimbare” ne arata una dintre cele mai cunoscute zicale, fiind cu totul adevarat. Oamenii cu sarcini de delegare si care ii conduc pe ceilalti prin perioade de schimbare fac parte de obicei din managementul executiv. Acest lucru nu ineamna ca restul oamenilor din companie nu sunt nevoiti sa cunoasca modul in care se „ navigheaza” prin perioadele de schimbare. Asigurandu-va de faptul ca fiecare angajat de la fiecare nivel invata cym sa faca fata schimbarilor din organizatie reprezinta un element crucial pentru a mentine o performanta optima.
Cu instrumentele potrivite pentru a va ghida prin acest proces, va puteti ajuta oamenii pentru a progresa pe parcursul procesului de management al schimbarii organizationale, a-si intelege propriile reactii si de a gasi strategii potrivite in acest context. Fiecare persoana are o anumita reactie la schimbare, fie ca are loc la nivelul intregii organizatii, la nivel de departament sau la nivel individual. Cu cat stim mai multe lucruri despre procesul de schimbare, realizand inainte un training despre managementul schimbarii, cu atat suntem mai bine „echipati” pentru a ne adapta la noutati.
Change Reaction Instrument
Intelegandu-ne propriile reactii la schimbare reprezinta primul pas in a ii putea face fata. Fiind un punct de plecare excelent, Change Reaction reprezinta un intrument eficient de invatare pentru a intelege reactia personala la schimbare si de identificare a modalitatilor in care se pot gestiona eficient aceste situatii.
Dealing With Change
Dealing with Change ofera un plan pro-activ in 5 pasi pentru a face fata provocarilor ce apar pe perioada de schimbare organizationala. Aceasta simulare business are o abordare focalizata, personala si pro-activa pentru a gestiona partea emotionala a schimbarii, a-i ajuta pe angajati sa invete cum sa isi recastige simtul controlului si cum sa isi transforme emotiile negative in reactii pozitive.
Leading Change At Every Level
In deceniile precedente, schimbarile de leadership obisnuiau sa cada pe umerii directorilor executivi. In ziua de azi, in organizatiile mari, responsabilitatea schimbarilor cascadeaza de la un capat la altul in organizatie, indiferent de nivelul de autoritate sau de pozitie. Leading Change at Every Level este un program cuprinzator de workshop si auto-evaluare, care masoara nivelul de abilitati si dezvolta cele cinci comportamente ale schimbarilor eficiente. Este un set de instrumente de care fiecare trainer are nevoie pentru a construi lideri competenti in schimbare, de la baza organigramei pana in varful acesteia.
Leading Through Transitions
Pornind de la expertii din Centrul pentru Leadership Creativ, acest workshop de una sau doua zile ofera spervizorilor, managerilor si liderilor abilitatile de care au nevoie pentru a fi increzatori si eficienti in fata schimbarilor.
Mastering The Change Curve
Gestionarea pro-activa a schimbarii organizationale poate rezulta intr-o cultura a unei corporatii bazata pe optimism – stimulata de leadership puternic si angajati care se simt valorificati si in siguranta. Mastering the Change Curve va va antrena echipa spre a-si identifica si intelege cele patru faze ale schimbarii: Negarea, Rezistenta, Explorarea si Angajamentul si va oferi abilitati pentru a ajuta fiecare cursant sa traca intr-o maniera productiva prin acest proces.
Working Through Organizational Change Program
Fiecare persoana are o anumita reactie la schimbare, fie ca are loc la nivelul intregii organizatii, la nivel de departament sau la nivel individual. Cu cat stim mai multe lucruri despre procesul de schimbare, realizand inainte un training despre managementul schimbarii, cu atat suntem mai bine „echipati” pentru a ne adapta la noutati.
Onboarding
How To Handle Change And Upheaval
Leading Others Through Change
Psihometrie:
Personalitate
CPI – California Psychological Inventory este unul dintre cele mai puternice instrumente psihometrice pentru evaluarea personalitatii umane, adulte, umane, fiind folosit intr-o multitudine de situatii si scenarii: utilizari cvasi-clinice, selectia de personal, analiza aptitudinilor de leadership, analiza aptitudinilor creative, diagnoza grupurilor / echipelor de munca, orientarea vocationala, dezvoltarea carierei si multe altele.
Acest inventar masoara stilul si orientarea interpersonala, orientarea valorica si normativa, functionarea cognitiva si intelectuala si rolul si stilul interpersonal.
Cele mai cunoscute scale secundare din CPI sunt: Potentialul Managerial, Orientarea spre munca, Temperamentul Creativ, Leadership-ul, Amabilitatea, Orientarea spre aplicarea legii, Incapatanarea, Scalele Baucom pentru Feminitate/Masculinitate, Anxietata si Narcisismul.
NEO-PI-R – Este un instrument de masurare concis pentru cele cinci domenii majore ale personalitatii, precum si pentru cele mai importante trasaturi care definesc fiecare dintre aceste domenii. Cele 5 dimensiuni sau domenii, impreuna cu cele 30 de trasaturi ale NEO-PI-R permint o evaluare comprehensiva a personalitatii adulte. Conceptele masurate sunt: Nevrotism, Extraversie, Deschidere, Agreabilitate, Constiinciozitate
NEO-FFI – Este o forma scurta pentru auto-evaluare a NEO-PI-R. Aceasta ofera o masura rapida si fidela a celor cinci dimensiuni ale personalitatii adulte. Este utilizabil in special in situatiile in care timpul disponibil este unul redus, sau atunci cand sunt suficiente informatii de complexitate redusa privind personalitatea individului.
Comentarii: