Limba/Language: RO EN
  Demo Teste, Cursuri, Kituri, Simulari, Exercitii, Resurse de Training si Assessmen | Despre Mirela Minciu (Gilca) -Consultant /Trainer/ Evaluator | Contact | Testimoniale | Operatiuni Speciale, Intelligence, Avertizari de Integritate, Securitate Globala | Blog Mirela Minciu (Gilca)
Cauta:

Team Building

 

Resurse de Training si Assessment 

Va invitam sa identificati o serie de instrumente / kituri pe care le puteti utiliza chiar dvs. ca assessor / trainer / consultant in evenimentele pe care le creati sau puteti sa ne solicitati sa va furnizam un eveniment corporate pe baza acestora. Daca doriti o oferta de pret, mai multe detalii sau resurse gratuite, contactati-ne pe mirela.minciu@gmail.com sau 0741.097.033

 

 

Workshops & Assessments

 

HRDQ Team Adventure Series

HRDQ's Team Adventure Series | Team Building | HRDQSeria Team Adventure de la HRDQ reprezinta un mod amuzant si de neuitat de  exemplificare a conceptului de sinergie in echipa – fenomen care apare atunci cand o echipa, ca intreg, ajunge la rezultate mai inalte decat ca  suma a partilor sale. Fiecare simulare ofera un mediu sigur si deschis, in care participantii pot invata si pune in practica abilitatile esentiale care conduc catre sinergie, incluzand aici rezolvarea de probleme, comunicarea eficienta, gestionarea si rezolvarea conflictelor si luarea deciziilor in mod unanim.

 


22 Training Events for Developing Team Leaders

22 Training Events For Developing Team Leaders | Team Building | HRDQ Pentru multi dintre lideri de echipa, leadership-ul poate parea cela intangibil, o abilitate de inaccesibila – una care este dedicata celor din fruntea organizatiei. In realitate, leadership-ul are loc la diferite nivele, de la directorii strategici pana la liderii de proiecte si echipe.

 

 

 

Benchmarks of Team Excellence

Benchmarks of Team Excellence | Team Building | HRDQ Foloseste instrumental care masoara cel mai inalt nivel de functionalitate in echipa. Benchmarks of Team Excellence  ofera informatii importante despre experienta si atutudinea celor care cunosc cel mai bine echipa – membrii echipei.

 

 

 

Creating An Emotionally Intelligent World

Creating an Emotionally Intelligent World | Team Building | HRDQ Un joc pe computer pentru echipe. Inteligenta emotionala este abilitatea de a intelege propriile emotii si de a le gestiona in mod efficient. Creating An Emotionally Intelligent World este un nou training realizat pe computer, care un mod de invatare interactiv si amuzant despre cele 5 abilitati ale Inteligentei Emotionale.

 

 

 

Creating Team Synergy Program

Creating Team Synergy Program | Team Building | HRDQ Ati fost vreodata martori ai momentului in care o echipa iese castigatoare, la o orchestra care a repetat foarte mult sau la o echipa de chirurgi si ati simtit angajamentul si energia de care echipa a dat dovada? Cee ace ati vazut a fost mai mult decat lucru in echipa – a fost sinergia in echipa, un fenomen care apare atunci cand echipa, ca intreg, atinge rezultate mai bune decat ca suma a partilor sale.

 

 

 

 

Deir El Medina

Deir El Medina | Team Building | HRDQ Deir el-Medina este un joc captivant, realizat pentru a putea identifica diferitele roluri pe care fiecare membru al echipei le joaca in timpul procesului de munca, si arata cum fiecare rol contribuie la capatitatea grupului de a indeplini obiective, de a rezolva problem si de a atinge succesul.

 

 

Diversity Awareness Profile

 

Diversity Awareness Profile | Team Building | HRDQ Majoritatea oamenilor nu stau la birourile lor facandu-si planuri cum sa ii discrimineze, judece sau sa-i izoloze pe colegii lor. Cu toate acestea, aceste comportamente inca exista in organizatiile din ziua de azi. Intelegerea prezentei acestor prejudecati reprezinta primul pas spre a recunoaste faptul ca aceasta diversitate aduce numeroase avantaje.

 

 

Effective Team Member Profile

 

Effective Team Member Profile | Team Building | HRDQ Effective Team Member Profile ii ajuta pe indivizi sa inteleaga ce este necesar pentru a fi niste membri eficienti in echipa – si modul in care comportamentul lor indica in mod clar daca sunt sau nu eficienti.

 

 

Extraordinary Teams

 

Extraordinary Teams | Team Building | HRDQ Extraordinary Teams este o evaluare de team building si un program de training care masoara cinci indicatori ai echipelor extraordinare. Bazat pe cartea Extraordinary Groups, acest training de team building include materiale care ajuta echipele si membrii acestora sa isi construiasca abilitati eficiente de lucru in echipa, sa imbunatateasca performanta; folosind evaluarea online, manualul participantului si workshop-ul.

 

 

Five Dysfunctions of a Team

 

Five Dysfunctions of a Team Assessment | Team Building | HRDQ Five Dysfunctions of a Team Assessment reprezinta un avantaj competitiv extraordinar. Bazat pe best-seller-ul lui Patrick Lencioni, THE FIVE DYSFUNCTIONS of a TEAM evidentiaza cele cinci obstacole care se pun in calea si celor mai bune echipe de a atinge succesul.

 

 

 

 Go Team Reproducible Library

GO Team Reproducible Library | Team Building | HRDQ Cu 18 subiecte esentiale pentru echipa, GO Team este o resursa de training care ofera suport oricarui tip de echipa, inclusiv celor noi, precum si celor care sunt impreuna de mult timp. Este o resursa de training prin care va puteti selecta modulul de care aveti cea mai mare nevoie si sa il aplicati in acel moment.

 

 

Group Development Assessment

 

 

Group Development Assessment | Team Building | HRDQ Group Development Assessment ofera grupurilor oportunitatea de a-si evalua modul de functionare current in cele doua dimensiuni majore ale comportamentului: sarcina si procesul. Combinand scorurile inventarului fiecarui membru cu profilul de grup, membrii primesc o imagine mai clara si mai cuprinzatoare legata de dezvoltarea lor.

 

GroupThink Index

 

GroupThink Index | Team Building | HRDQ GroupThink Index a fost creat pentru a ajuta atat echipele traditionale, cat si pe cele care se gestioneaza singure sa-si recunoasca tendinta de a “ gandi in grup” in luarea deciziei si de a dezvolta abilitati de gandire critica, ce ii poate ajuta sa elimine aceste simptome.

 

 

Jungle Escape

 

Jungle Escape | Team Building | HRDQ Jungle Escape este produsul HRDQ preferat de clienti, un joc de team building ce implica multa energie, fiind perfect pentru introducerea sau consolidarea conceptului de lucru in echipa eficient, dezvoltand abilitatile de desfasurare a proceselor in cadrul grupului, care sunt necesare pentru un randament coeziv al echipei.


Junkyard Games

 

Junkyard Games | Team Building | HRDQ Junkyard Games este un joc de training nou si captivant de la HRDQ, care combina energia si amuzamentul cu creativitatea si imbunatatirea proceselor. Ehipele lucreaza impreuna, planifica, dezvolta strategii si isi pun ideile in practica pentru a ajunge la un obiectiv comun – in timp ce se distreaza intr-un mediu de invatare eficace. Nu exista lucruri gresite sau corecte, doar invatare din succese si esecuri.

 

 

Maestro

 

Maestro | Team Building | HRDQ Noul joc, Maestro, ofera posibilitatea participantilor de a se juca in timp ce invata despre abilitatile esentiale de lidership, precum rezolvarea problemelor in mod ceativ, planificarea si comunicarea.

 

 

Mars Rover Challenge

 

Mars Rover Challenge | Team Building | HRDQ Fiind o combinatie intre joc si workshop, Mars Rover Challenge ii introduce pe participant intr-un joc de actiune care ofera informatii despre construirea echipei si leadership. Un kit cuprinzator, cu doua module de sine statatoare, Mars Rover Challenge va transforma sala de training intr-un laborator de dezvoltare Rover, unde audienta va trebui sa creeze si sa dezvolte un prototip pentru World Space Agency.

 

 

 

 

 

 

 Comentarii:

Adauga comentariul tau:
Nume:
Email: (nu apare pe site)
Mesaj:
Codul din imagine:
*maxim 500 caractere
Newsletter

Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.

Resurse De Training

PSIHOLOGIA VANZARILOR IN TURISM, HORECA si SERVICII - Autor & Trainer Mirela Minciu
LEADERSHIP si MANAGEMENT: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
COMUNICARE: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
Business Games - Jocuri de invatare
INTELIGENTA EMOTIONALA: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
MANAGEMENTUL CONFLICTELOR SI AL STRESULUI: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
DIVERSITATEA SI HARTUIREA:cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
ACADEMIA NATO: CURSURI PENTRU MILITARI, CIVILI, PRESA, COMANDANTI, MANAGERI, OPERATIVI, INTELLIGENCE, TEHNOLOGII, INGINERI, LOGISTICA
MANAGEMENTUL TIMPULUI: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
TEAM BUILDING: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
MANAGEMENTUL SCHIMBARII: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
MANAGEMENT DE PROIECT: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
ANALIZA, LUARE DECIZII, REZOLVARE PROBLEME: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
EVALUAREA SI DEZVOLTAREA PERFORMANTEI: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
VANZARE: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
DEZVOLTARE ORGANIZATIONALA: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
CUSTOMER SERVICE: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
NEGOCIERE: kituri, resurse, cursuri, teste, activitati, jocuri
CREATIVITATE SI INOVATIE: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
COACHING: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
Evaluari de selectie, competente si instrumente HR (180, 360 grade)
Exercitii pentru Evaluare si Training
Simulari, Situatii, Scenarii de Business (28)
Presa
Arhiva Evenimente, Cursuri, Coaching
DEKON a devenit partener HRDQ
Copyright © 2010 Dekon.biz