Limba/Language: RO EN
  Demo Teste, Cursuri, Kituri, Simulari, Exercitii, Resurse de Training si Assessmen | Despre Mirela Minciu (Gilca) -Consultant /Trainer/ Evaluator | Contact | Testimoniale | Operatiuni Speciale, Intelligence, Avertizari de Integritate, Securitate Globala | Blog Mirela Minciu (Gilca)
Cauta:

 

Time Management

 

Resurse de Training si Assessment 

Va invitam sa identificati o serie de instrumente / kituri pe care le puteti utiliza chiar dvs. ca assessor / trainer / consultant in evenimentele pe care le creati sau puteti sa ne solicitati sa va furnizam un eveniment corporate pe baza acestora. Daca doriti o oferta de pret, mai multe detalii sau resurse gratuite, contactati-ne pe mirela.minciu@gmail.com sau tel. 0741.097.033


What's My Time Style?

In timp ce sistemele traditionale de gestionare a timpului au o abordare clasica, legata de faptul ca tuturor li se potriveste acelasi lucru, programul de evaluare What’s My Time Style? ii ajuta pe participanti sa isi identifice stilul personal al gestionarii timpului si sa invete cum sa procedeze astfel incat caracteristicile stilului sa ii ajute, nu sa ii impiedice.

 

 

Tall Ships Game  Tall Ships

Cele sapte elemente ale unei performante eficiente in echipa sunt evidentiate in mod realist in jocul de simulare Tall Ships HRDQ. Dezvoltati echipe inalt-performante si sporiti nivelul general de succes, focalizandu-va asupra imbunatatirii acestor sapte elemente esentiale.

 

 

Compact Cases Activity Collection  Compact Cases

De ce v-ati pierde timp valoros pentru a scrie studii de caz? Prin colectia Compact Cases noi facem munca pentru voi! Aceasta colectie customizabila si reproductibila contine 44 de situatii succinte si jocuri de rol care acopera o gama variata de subiecte de training.

 

 

101 Ways to Make Training Active - 2nd Edition  101 Ways to Make Training Active Book

Sfaturile introduse in aceasta carte va arata cum sa creati programe de training la standarde ridicate, cu activitati variate si dinamice.

 

 

22 Training Events For Developing Team Leaders - 3-Ring Binder   22 Training Events for Developing Team Leaders Reproducible Digital Activities Complete Collection

Pentru multi lideri, leadership-ul pare o abilitate intangibila si de nerealizat – una care este destinata doar celor din conducerea organizatiei. In realitate, leadership-ul are loc la diferite niveluri organizationare, pornind de la directorii strategici si pana la liderii de proiect.

 

 

Exploring Personal Styles Activity Collection - Digital Version Exploring Personal Styles

Un follow-up ideal pentru orice training legat de stiluri personale, Exploring Personal Styles ajuta participantii sa invete sa accepte si sa aprecieze diferentele dintre ei. Cu activitati ce variaza de la cele usoare la unele mai dificile sau in care se lucreaza mai in profunzime, colectia de activitati genereaza discutii de grup si intelegere asupra calitatilor unice ale fiecarei dimensiuni de personalitate.

 

 

Do Your Best Game Do Your Best – Business Game

Do Your Best este un set de activitati ce ofera intelegere asupra principiilor cheie legate de stabilirea directiilor la nivel de organizatie, grup sau echipa. Activitatile furnizeaza mijloace stimulatnte in a descoperi principiile esentiale legate de stabilitea sarcinilor, a viziunii si a obiectivilor.

 

 

 The Accountability Experience  | Career & Performance Management | HRDQ The Accountability Experience

Organizatiile care investesc in traininguri de asumare si imbunatatire a asumarii responsabilitatii dezvolta un mediu in care angajatii sunt capabili sa isi imbunatateasca productivitatea, la nivel personal, sa isi indeplineasca sarcinile cu un nivel scazut de stres si sa dezvolte mai multe relatii pozitive cu ceilalti. Auto-evaluarea The Accountability Experience contine 73 de itemi ce masoara cele 4 dimensiuni ale mindset-ului, iar  workshop-ul de o zi ii ajuta pe cursanti  sa descopere strategii pe care le pot pune in practica.

 

 

Benchmarks Of Team Excellence - Facilitator Set Benchmarks of Team Excellence

Obtine instrumentul care determina un nivel mai inalt de functionare al echipei. Benchmarks of Team Excellence ofera informatii importante despre experienta si atitudinile celor care detin cele mai multe cunostinte despre echipa – membrilor acesteia.

 

 

Best Boss Inventory - Facilitator Set Best Boss Inventory - Theoretical Background

Ajutati la reducerea plecarilor din organizatie si la dezvoltarea unor relatii mai bune dintre angajati si management folosind Best Boss Inventory. Acest instrument ofera un model ce urmareste trasaturile „sefilor perfecti”, furnizandu-le participantilor anumite informatii si o intelegere puternica asupra comportamentelor de conducere, prin care sa isi motiveze si inspire proprii angajati.

 

 

Communication Derailed Game Kit Communication Derailed

 Invatati cum sa preveniti si sa depasiti dificultatile interpersonale si cele din cadrul relatiilor in echipa de la locul de munca. Communication Derailed este un joc de simulare ce implica multa energie, demonstrand un impact profund al comunicarii clare si ii invata pe participanti despre abilitatile necesare pentru a comunica in mod eficient.

 

 

 Building The Communication Bridge - Facilitator Kit Building The Communication Bridge

Cu cat mai multe lucruri stim despre noi ca si oratori si ascultatori, cu atat mai capabili suntem in a construi o „punte in comunicare” care  sa ne permita sa trimitem, sa primim si sa interpretam mesajele cu usurinta. Building the Communication Bridge este un program care va ajuta cu toate aceste aspecte, concentrandu-se pe vorbirea de baza si abilitatile de ascultare necesare pentru a realiza cu succes interactiuni fata-in-fata.

 

 

Cave Without A Name - Facilitator Set Cave Without A Name

Inceputul activitatii  este unul destul de simplu. Un grup de turisti intra intr-o pestera laga Raul Guadalupe, din Texas.  Uimiti de formatiunile fascinante de roci si pasajele misterioase, grupul se afunda pe un teren neexplorat, cand din senin se aude un sunet puternic. Inainte de a putea reactiona, pestera este invadata de un val de apa care incepe sa ia din aerul din incapere. Lumina incepe sa se transforme in intuneric, iar acum grupul este incoltit de teroare pe masura ce realizeaza ca sunt prinsi fara nicio cale de scapare aparenta. Parte a seriilor de aventuri de la HRDQ, Cave Without a Name  introduce conceptul de  sinergie si ii ajuta pe membrii echipei sa isi dezvolte abilitati esentiale din cadrul proceselor de grup, precum luarea deciziilor si comunicarea interpersonala.

 

 
Beyond the Valley of the Kings - Facilitator Set  Beyond the Valley of the Kings

Un grup de reamenajare urbana urca intr-un balon cu aer cald, incantat de panorama Vaii Regilor, din Egipt. Ridicarea este una linistita, insa dupa aproximativ o ora de zbor, balonul incepe din senin sa se clatine si se prabuseste la pamant. Dupa o aterizare zdruncinata, cosul se echilibreaza si membrii grupului, zapaciti, il gasesc pe pilot stand nemiscat. Ramas in desert, grupul trebuie sa se adune si sa aiba grija de pilot, dar si sa supravietuiasca in Sahara. Parte a seriilor de aventuri de la HRDQ, Beyond the Valley of the Kings  introduce conceptul de  sinergie si ii ajuta pe membrii echipei sa isi dezvolte abilitati esentiale din cadrul proceselor de grup, precum luarea deciziilor si comunicarea interpersonala.

 

       
Coaching for Commitment Workshop - Facilitator SetCoaching for Commitment Workshop

Aratati-le participantilor faptul ca sesiunile de coaching reprezinta o strategie reala de imbunatatire a performantelor in mediul zilelor de azi, cu un nivel inalt de competivitate pentru satisfactia toatala a clientilor, in continua schimbare.

 

Kituri de Training Reproductibil si e-Learning pentru a dezvolta abilitati de management al timpului.

 

Balancing Priorities

Meetings

Productive Work Habits

Time Management

 

Situatii, Scenarii si Simulari pentru a dezvolta competente si abilitati de comunicare in training, evaluari si actiuni de follow up.

 

 

Psihometrie:

Aptitudini Cognitive