Limba/Language: RO EN
  Demo Teste, Cursuri, Kituri, Simulari, Exercitii, Resurse de Training si Assessmen | Despre Mirela Minciu (Gilca) -Consultant /Trainer/ Evaluator | Contact | Testimoniale | Operatiuni Speciale, Intelligence, Avertizari de Integritate, Securitate Globala | Blog Mirela Minciu (Gilca)
Cauta:

ANALIZA DATELOR, CAUTAREA INFORMATIILOR

LUAREA DECIZIILOR, COMUNICAREA CRIPTATA SI INTELLIBENCE DE BUSINESS SI FINANCIAR

 

 

Va invitam sa identificati o serie de instrumente / kituri pe care le puteti utiliza chiar dvs. ca assessor / trainer / consultant in evenimentele pe care le creati sau puteti sa ne solicitati sa va furnizam un eveniment corporate pe baza acestora. Daca doriti o oferta de pret, mai multe detalii sau resurse gratuite, contactati-ne pe mirela.minciu@gmail.com sau tel. 0741.097.033

In zilele noastre, unde atmosfera de la locul de munca este mult prea competitiva, angajatii trebuie sa aiba abilitati excelente in luarea deciziilor. Impreuna cu aceste abilitati, rezolvarea problemelor complexe, extragerea solutiilor si simplificarea lor reprezinta cheia unui climat organizational modern.

 

Deoarece acestea sunt seturi de abilitati ce evolueaza continuu, majoritatea instrumentelor si resurselor sunt destinate dezvoltarii Abilitatilor de Rezolvare a Problemelor. Un alt aspect cheie il reprezinta modul in care oamenii gandesc si judeca. Legat de acest aspect, Gandirea Critica si Judecata sunt niste arii in care angajatii sunt nevoiti sa aiba o expunere adecvata.

Resursele de training si assessment exploreaza toate unghiurile rezolvarii de probleme si luarii de decizii, printr-o varietate de evaluari, activitati si jocuri.


 

    Groupthink Index

Programul GroupThink Index a fost creat pentru a ajuta atat echipele traditionale cat si echipele care se coordoneaza singure, pentru a-si recunoaste tendintele de luare a deciziilor in grup cat si pentru a dezvolta gandirea critica in procesele de luare a deciziilor. GroupThink este un concept psihologic ce a fost analizat dupa ce s-a observat ca unele echipe care au membri remarcabili (de strategi, politicieni, manageri experimentati) iau unele decizii ce conduc la esecuri rasunatoare.

 

 

 25 Problem Solving & Decision Making Activities

25 Problem-Solving & Decision-Making Activities ofera instrumentele necesare pentru a spori aceste abilitati, utilizand o varietate se auto-evaluari, chestionare, experiente strcturate si resurse de invatare.

 

 

 50 Activities For Developing Critical Thinking Skills

Programul 50 Activities for Developing Critical Thinking Skills  contine 50 de activitati de training in intregime reproductibile, pentru dezvoltarea gandirii rapide, gandirii creative si a abilitatilor de gandire analitica. Acest compendiu de activitati va adauga o reala valoare trainingului vostru printr-o abordare diferita a abilitatilor de gandire critica la locul de munca. Cursantii isi vor imbunatati abilitatile de gandire critica si vor dezvolta procese de gandire creative, precise si fara prejudecati / supozitii.

 

 

 Decision-Making Style Inventory

Decision-Making Style Inventory reprezinta o modalitate usoara de a evalua stilul de luare a deciziilor. Participantii isi vor identifica preferinta pentru unul dintre cel patru stiluri, vor invata despre punctele forte si slabiciunile fiecarui stil si vor intelege modul in care pot comunica cu succes cu persoane care au stiluri diferite de luare a deciziilor.

 

 

 The Ethical Type Indicator

Cum puteti rezolva dilemele etice si morale care apar in viata voastra? Puteti identifica, articula si apara principiile etice care va guverneaza si influenteaza modul de luare a deciziilor morale si etice? Voi ce tipologie etica aveti?

 

 

 Force Field Problem Solving Model

Programul Force Field Problem Solving Model le ofera grupurilor un model de lucru solid si sitematic pentru rezolvarea problemelor complexe. Participantii vor invata un proces in 5 pasi care ii va ghida, pornind de la definirea problemei pana la crearea unui plan de actiuni pentru strategii, ajutandu-i astfel sa aduca in organizatia lor un nivel mai inalt de productivitate.

 

 

 Intuitive Decision Making Profile

Oferiti-le participantilor un avantaj competitiv cheie cu programul Intuitive Decision Making Profile (IDMP). Aceasta evaluare ii va ajuta pe participanti sa ia decizii complexe prin utilizarea cunostintelor legate de lume si experienta in munca  folosind intuitia.

 

 

 Junkyard Games

Junkyard Games este un nou joc de training captivant de la HRDQ care imbina energia si amuzamentul cu creativitatea punand astfel in proces imbunatatirea. Echipele vor lucra impreuna, vor planifica, vor face strategii si isi vor pune ideile in practica pentru a ajunge la un obiectiv comun – toate acestea petrecandu-se intr-un mediu in care vor invata si se vor distra in acelasi timp. Aici nu exista lucruri corecte sau gresite, ci doar invatare de pe urma greselilor si a succesului.

 

 

 Participative Management Profile

Participative Management Profile suplineste nevoia de a avea un inventar care sa ii ajute pe lideri sa isi clarifice ambiguitatile legate de anumite subiecte oferind  o simpla si rapida auto-evaluare si un instrument de feedback.

 

 

 Pen & PAper Games

Pen and Paper Games for Training este o colectie de 40 de activitati care exerseaza atat partea stanga cat si partea dreapta a creierului. Potrivita atat pentru grupuri de invatare, cat si pentru coaching, aceasta colectie poate fi aplicata in diferite contexte, precum comunicarea, prezentarea, ascultatea si dezvoltarea abilitatilor de rezolvare a problemelor.

 

 

 Problem Solved!

Problem Solved! Este o evaluare de 25 de intrabari ce le furnizeaza participantilor un  proces in 5, usor de folosit, de rezolvare a problemelor. Prin utilizarea acestui proces, cursantii isi pot identifica si monitoriza nivelul de abilitati la fiecare pas.

 

 Problem-Solving Style Inventory

Problem Solving Style Inventory a fost creat pentru a va ajuta sa intelegeti si sa va evaluati propriul comportament legat de rezolvarea problemelor si de luare a deciziilor in situatii de dificultate la locul de munca. PSSI este un instrument ideal atat pentru auto-evaluare, cat si pentru evaluarea in perechi.

 

 Tall Ships

Cei sapte indicatori ai performantei eficiente in echipa sunt demonstrati in mod realist in jocul de simulare de la HRDQ – Tall Ships.Acest program dezvolta de echipe inalt performante si sporeste nivelul general de succes prin concentrarea asupra imbunatatirii celor 7 arii esentiale.

 

 What Would You Do? Training Game

Explorati conceptul de lucru in echipa si luare a deciziilor intr-o maniera etica folosind What Would You Do?, un joc interactiv care utilizeaza opt dileme morale pentru a evidentia aceste concepte si a ilustra impactul pe care il are o decizie asupra echipelor si a organizatiei.

 


 Team Adventure Series

Seria Team Adventure de la HRDQ reprezinta un mod amuzant si de neuitat de  exemplificare a conceptului de sinergie in echipa – fenomen care apare atunci cand o echipa, ca intreg, ajunge la rezultate mai inalte decat ca  suma a partilor sale. Fiecare simulare ofera un mediu sigur si deschis, in care participantii pot invata si pune in practica abilitatile esentiale care conduc catre sinergie, incluzand aici rezolvarea de probleme, comunicarea eficienta, gestionarea si rezolvarea conflictelor si luarea deciziilor in mod unanim. 

 

 Kituri de Training Reproductibil si E-Learning pentru a dezvolta abilitati de luare a deciziilor si rezolvare de probleme


Critical Thinking Skills

System Thinking

Creative Problem Solving

Mental Models

Why we Strugggle with Tough Decisions

 

Simulari, situatii si scenarii pentru a dezvolta abilitati de luare a deciziilor si rezolvarea de probleme

Dealing with Disrespect

Hiring with a Conflict of Interest

Handling the Pressure for Results

Equipment Delays

Breakfast Innovation

 Comentarii:

Adauga comentariul tau:
Nume:
Email: (nu apare pe site)
Mesaj:
Codul din imagine:
*maxim 500 caractere
Newsletter

Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.

Resurse De Training

PSIHOLOGIA VANZARILOR IN TURISM, HORECA si SERVICII - Autor & Trainer Mirela Minciu
LEADERSHIP si MANAGEMENT: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
COMUNICARE: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
Business Games - Jocuri de invatare
INTELIGENTA EMOTIONALA: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
MANAGEMENTUL CONFLICTELOR SI AL STRESULUI: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
DIVERSITATEA SI HARTUIREA:cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
ACADEMIA NATO: CURSURI PENTRU MILITARI, CIVILI, PRESA, COMANDANTI, MANAGERI, OPERATIVI, INTELLIGENCE, TEHNOLOGII, INGINERI, LOGISTICA
MANAGEMENTUL TIMPULUI: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
TEAM BUILDING: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
MANAGEMENTUL SCHIMBARII: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
MANAGEMENT DE PROIECT: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
ANALIZA, LUARE DECIZII, REZOLVARE PROBLEME: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
EVALUAREA SI DEZVOLTAREA PERFORMANTEI: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
VANZARE: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
DEZVOLTARE ORGANIZATIONALA: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
CUSTOMER SERVICE: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
NEGOCIERE: kituri, resurse, cursuri, teste, activitati, jocuri
CREATIVITATE SI INOVATIE: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
COACHING: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
Evaluari de selectie, competente si instrumente HR (180, 360 grade)
Exercitii pentru Evaluare si Training
Simulari, Situatii, Scenarii de Business (28)
Presa
Arhiva Evenimente, Cursuri, Coaching
DEKON a devenit partener HRDQ
Copyright © 2010 Dekon.biz