Limba/Language: RO EN
  Operatiuni Speciale, Intelligence, Avertizari de Integritate, Securitate Globala | Demo Teste, Cursuri, Kituri, Simulari, Exercitii, Resurse de Training si Assessmen | Despre Mirela Minciu (Gilca) -Consultant /Trainer/ Evaluator | Contact | Testimoniale | Blog Mirela Minciu (Gilca)
Cauta:

MIRELA MINCIU

CONSULTANT, TRAINER, EVALUATOR

administrator, voluntar de pace ONU

 


Mirela Minciu - Trainer, HR Consultant

rol:  Managing Partener   

  • ro.linkedin.com/in/mirelaminciu 
  • Mirela este un profesionist recunoscut in diagnoza si dezvoltarea potentialului organizatiilor si oamenilor. Evaluator, trainer si coach, Mirela imbina abilitatile si experienta de psiholog, aptitudinile de evaluator, cunostintele si expertiza sa in instrumente de evaluare si de dezvoltare a organizatiilor si indivizilor (este licentialta in instrumente si metodologii de diagnoza  a abilitatilor, a culturii si climatului organizational, detine cel mai puternic portofoliu de training, business game, business simulation, coaching, e-learning etc). Mirela este conectata permanent la cele mai noi si valide metodologii si instrumente internationale de evaluare si dezvoltare a organizatiilor si potentialului uman. Mirela este un consultant apreciat nu doar de clientii sai (companii sau persoane care au apelat la serviciile sale) ci si de catre alti traineri si consultanti care au apelat la sfaturile sale pentru a dezvolta planuri de cariera sau planuri de dezvoltare in organizatii.
  • Rezultatele Mirelei vorbesc de la sine: detine un portofoliu de peste 500 de instrumente de evaluare, cursuri, business games si business simulation. Este un evaluator cu peste 10.000 de teste aplicate (de personalitate, inteligenta, abilitati comerciale, inteligenta emotionala, motivatie etc) si assessment centere sustinute pentru luarea unor decizii strategice de catre companiile care au angajat-o (avansare, talent management, selectie etc). Consilier cu peste 3.500  de consilieri in cariera pentru adolescenti si adulti in vederea dezvoltarii carierei si gasirii de loc de munca. 
  • Daca am descri-o in ani de experienta atunci putem spune: 17 ani de experienta in People Development. 15 ani experienta HR Management. 14 ani experienta ca si Trainer. 13 ani in Assessment & Development Center. 11 ani experienta ca si Consultant. 10 ani experienta ca si Business Developper. 7 ani experienta in Business Management.
  •  
"Sunt ca voi ceilalti, dar si putin diferita...
Cand eram copil nu stiam ce cariera sa aleg, dar acum stiu sa ofer consiliere in cariera.
Cand eram studenta sau masteranda la Facultatea de Psihologie la Universitatea Bucuresti nu imi placeau cursurile teoretice insa mi-au placut cursurile practice.  Iar acum ofer resurse de training experiential. 
Cand eram psiholog si consultant in recrutare am inteles nevoile diferite ale clientilor si profilurile oamenilor, dar nu intelegeam ce se intampla cu noii angajati din companii. Apoi am devenit HR Manager.
Cand eram HR Manager (15 ani) mi-am dorit sa fac proiecte de eficientizare, de evaluare, de dezvoltare dar nu erau mereu bugete.
Acum sunt multumita! Am reusit sa aduc in Romania solutii de evaluare si dezvoltare la indemana organizatiilor, managerilor, consultantilor si care ofera transparenta, inlatura barierele bugetului si sunt experientiale!"
 
Experienta sa de Consultant si Trainer a cladit-o pe experienta solida de practician dar si pe cunostintele de psihologie si pedagogie.  A construit echipe de specialisti in resurse umane, a construit sau consolitat departamente de resurse umane, a participat la decizii strategice de business ca membru in bord sau ca managing partner, a creat proiecte de eficienta oganizationala, a recrutat, evaluat si dezvoltat oameni valorosi.
Cunoscand nevoile si asteptarile organizatiilor (romanesti sau multinationale), cunoscand nevoile si asteptarile managerilor de HR si specialistilor in OD si L&D, Mirela, ca fondator si vizionar, a adus in Romania cele mai valoroase si accesibile Resurse de Training si Assessment din Romania.
Mirela este si autor de resurse de training, de exercitii de evaluare si de dezvoltare a competentelor manageriale sau necesare specialistilor din diferite domenii (resurse umane, marketing, supply chain, retail, automotive, farmaceutic si stomatologic etc). Jocurile de invatare, simularile, kiturile de training originale, sunt bazate si create utilizand experienta proprie, creativitatea, intelegerea nevoilor unei companii, directiile de business, stilurile de invatare, etapele de dezvoltare a competentelor, specificul romanesc in diferite industrii exprimat prin oportunitati sau limitari.

Newsletter

Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.

Resurse De Training

PSIHOLOGIA VANZARILOR IN TURISM, HORECA si SERVICII - Autor & Trainer Mirela Minciu
LEADERSHIP si MANAGEMENT: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
COMUNICARE: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
Business Games - Jocuri de invatare
INTELIGENTA EMOTIONALA: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
MANAGEMENTUL CONFLICTELOR SI AL STRESULUI: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
DIVERSITATEA SI HARTUIREA:cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
ACADEMIA NATO: CURSURI PENTRU MILITARI, CIVILI, PRESA, COMANDANTI, MANAGERI, OPERATIVI, INTELLIGENCE, TEHNOLOGII, INGINERI, LOGISTICA
MANAGEMENTUL TIMPULUI: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
TEAM BUILDING: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
MANAGEMENTUL SCHIMBARII: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
MANAGEMENT DE PROIECT: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
ANALIZA, LUARE DECIZII, REZOLVARE PROBLEME: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
EVALUAREA SI DEZVOLTAREA PERFORMANTEI: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
VANZARE: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
DEZVOLTARE ORGANIZATIONALA: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
CUSTOMER SERVICE: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
NEGOCIERE: kituri, resurse, cursuri, teste, activitati, jocuri
CREATIVITATE SI INOVATIE: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
COACHING: cursuri, exercitii, evaluari, kituri, resurse, teste, activitati, jocuri
Evaluari de selectie, competente si instrumente HR (180, 360 grade)
Exercitii pentru Evaluare si Training
Simulari, Situatii, Scenarii de Business (28)
Presa
Arhiva Evenimente, Cursuri, Coaching
DEKON a devenit partener HRDQ
Copyright © 2010 Dekon.biz