Limba/Language: RO EN
  Consultanti /Traineri | Resurse HR | Job-uri | Free | Testimoniale | Contact
Cauta:

CONSULTANTI SI TRAINERI


Mirela Minciu - Trainer, HR Consultant

rol:  Managing Partener   

  • ro.linkedin.com/in/mirelaminciu 
  • Mirela este un profesionist recunoscut in diagnoza si dezvoltarea potentialului organizatiilor si oamenilor. Evaluator, trainer si coach, Mirela imbina abilitatile si experienta de psiholog, aptitudinile de evaluator, cunostintele si expertiza sa in instrumente de evaluare si de dezvoltare a organizatiilor si indivizilor (este licentialta in instrumente si metodologii de diagnoza  a abilitatilor, a culturii si climatului organizational, detine cel mai puternic portofoliu de training, business game, business simulation, coaching, e-learning etc). Mirela este conectata permanent la cele mai noi si valide metodologii si instrumente internationale de evaluare si dezvoltare a organizatiilor si potentialului uman. Mirela este un consultant apreciat nu doar de clientii sai (companii sau persoane care au apelat la serviciile sale) ci si de catre alti traineri si consultanti care au apelat la sfaturile sale pentru a dezvolta planuri de cariera sau planuri de dezvoltare in organizatii.
  • Rezultatele Mirelei vorbesc de la sine: detine un portofoliu de peste 500 de instrumente de evaluare, cursuri, business games si business simulation. Este un evaluator cu peste 10.000 de teste aplicate (de personalitate, inteligenta, abilitati comerciale, inteligenta emotionala, motivatie etc) si assessment centere sustinute pentru luarea unor decizii strategice de catre companiile care au angajat-o (avansare, talent management, selectie etc). Consilier cu peste 3.500  de consilieri in cariera pentru adolescenti si adulti in vederea dezvoltarii carierei si gasirii de loc de munca. 
  • Daca am descri-o in ani de experienta atunci putem spune: 17 ani de experienta in People Development. 15 ani experienta HR Management. 14 ani experienta ca si Trainer. 13 ani in Assessment & Development Center. 11 ani experienta ca si Consultant. 10 ani experienta ca si Business Developper. 7 ani experienta in Business Management.
  •  
"Sunt ca voi ceilalti, dar si putin diferita...
Cand eram copil nu stiam ce cariera sa aleg, dar acum stiu sa ofer consiliere in cariera.
Cand eram studenta sau masteranda la Facultatea de Psihologie la Universitatea Bucuresti nu imi placeau cursurile teoretice insa mi-au placut cursurile practice.  Iar acum ofer resurse de training experiential. 
Cand eram psiholog si consultant in recrutare am inteles nevoile diferite ale clientilor si profilurile oamenilor, dar nu intelegeam ce se intampla cu noii angajati din companii. Apoi am devenit HR Manager.
Cand eram HR Manager (15 ani) mi-am dorit sa fac proiecte de eficientizare, de evaluare, de dezvoltare dar nu erau mereu bugete.
Acum sunt multumita! Am reusit sa aduc in Romania solutii de evaluare si dezvoltare la indemana organizatiilor, managerilor, consultantilor si care ofera transparenta, inlatura barierele bugetului si sunt experientiale!"
 
Experienta sa de Consultant si Trainer a cladit-o pe experienta solida de practician dar si pe cunostintele de psihologie si pedagogie.  A construit echipe de specialisti in resurse umane, a construit sau consolitat departamente de resurse umane, a participat la decizii strategice de business ca membru in bord sau ca managing partner, a creat proiecte de eficienta oganizationala, a recrutat, evaluat si dezvoltat oameni valorosi.
Cunoscand nevoile si asteptarile organizatiilor (romanesti sau multinationale), cunoscand nevoile si asteptarile managerilor de HR si specialistilor in OD si L&D, Mirela impreuna cu echipa Dekon Business Solutions a adus in Romania cele mai valoroase si accesibile Resurse de Training si Assessment din Romania.
 
Margareta Mares, Consultant & Trainer Asociat 
Marga are o poveste de succes! Povestea de succes a fost recunoscuta prin prezenta, an de an, in topurile celor mai influente si puternice femei din Romania, cei mai admirati CEO din Romania si cei mai importanti 1,000 de oameni de business din Romania.
 
Activitatea de business a fost impletita cu activitatile sociale, participand la programe Habitat for Humanity si colaborand cu multe organizatii implicate in actiuni comunitare.Expertiza sa a fost acumulata in cei 22 de ani de experienta in roluri de management si top management. in companiil ca Montero, Europharm Distributie parte a GlaxoSmithKline si Vodafone.
 
A condus din pozitia de top management, in ultimii ani, o companie de 450 de angajati, cu un portofoliu de 4,000 de clienti si 3,500 de produse. A scris o poveste de succes in toti acesti ani, deruland proiecte provocatoare si curajoase de restructurare logistica si organizationala, de job rotation la nivelul echipei de management, de adaptare a culturii orgaizationale, toate conducand la performanta financiara, organizationala si reputationala a companiei.
 
Marga este isi dezvolta propriul business in domeniul farma dar este si Consultant si Trainer Asociat pentru Dekon HR, imbinand experienta proprie cu cursuri de management, dezvoltare organizationala, team building s.a.
 

Vlad Burtaverde, Consultant & Trainer asociat
Doctorand in Psihologie Organizationala. Vlad are o experienta de 5 ani in comunitatea academica, predand seminarii de Evaluare psihologica, Selectia personalului, Evaluarea personalitatii, Comportamentul Consumatorului, Psihologia muncii, Psihologie experimentala si Managementul Carierei, Psihologia Muncii in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti.. Este autorul a peste 40 de publicatii stiintifice, 10 workshop-uri din zona psihologiei organizationale si coautor al unei carti: Tratat de psihologia personalitatii. Este membru in urmatoarele asociatii profesionale: Association for Research in Personaliity, Society for Personality and Social Psychology, European Association of Psychological Assessment. 
Vlad are o experienta de 5 ani in practica psihologiei organizationale, realizand diferite proiecte de consultanta in resurse umane in selectia de personal, analiza muncii, managementul performantelor la locul de munca si consilierea si managementul carierei. In cinci ani a realizat peste 2000 de evaluari psihologice individuale si a lucrat cu peste 1000 de elevi si studenti in proiecte de managementul si consilierea carierei.
Pe Vlad il puteti intalni in evaluari, testari, proiecte de assessment center, training, poriecte de consultanta organizationala.
 
Teodor Mihaila, Consultant & Trainer asociat
Doctorand in Psihologie - pregateste teza de doctorat "Personalitatea in context academic si organizational - Adaptarea culturala a modelului in sase factori". A publicat doua studii ISI cu factor de impact in reviste de top 50 la nivel mondial. Coautor al tratatului de Psihologia Personalitatii, Editura Trei, 2016 si coautor al unei carti internationale - Validation of an Experimental Set of Facial Expressions Recognition (Vol. 7). Sustine seminarii in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti in domeniul Psihologiei Muncii, Evaluarii Psihologice s.a. Teo are experienta in programe de evaluarea performantelor, diagnoze organizationale, testare, consiliere in cariera.
Pe Teo il puteti intalni in proiecte de testare, evaluare, diagnoza organizationala, assessment center.
 
Silviu Minciu, Consultant & Trainer Asociat
Silviu a lucrat in ultimii 17 ani pentru companii de succes in diferite pozitii: marketing, business development, manager, consultant, managing partner. Intotdeauna s-a focusat pe atingerea obiectivelor iar rezultatele profesionale au demonstrat acest focus, pe parcursul timpului (revista Fobes si alte publicatii de prestigiu l-au mentionat pe Silviu pentru campaniile sale de marketing).
In permanenta cauta sa isi imbunatatesca abilitatile manageriale, sa se implice in noi provocari, sa impartaseasca succesele si bucuriile cu echipa si partenerii sai. 
Pe Silviu il puteti regasi in proiecte de consultanta si training in marketing, comunicare, product management, negociere, business development, consultanta, training. 
  
 

Newsletter

Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.

Resurse De Training

Evaluari si instrumente HR (180, 360 grade)
Business Games - Jocuri de invatare
Exercitii pentru Evaluare si Training
Ce sunt Resursele de Training si Assessment?
E-Learning (70 kituri)
Magazin www.ResurseDeTraining.ro
NOU!!! Training VIDEO (100 titluri)
Resurse de Training asezate pe COMPETENTE
Catalog Instrumente HR si Resurse de Training & Assessment
Simulari, Situatii, Scenarii de Business (28)
Training Reproductibil (75 kituri)
Presa
DEKON a devenit partener HRDQ
Copyright © 2010 Dekon.biz